Önmagamról

Miért én?
Tehergépjármű értékesítés, jármű üzemeltetés és gyakorlati nagyteherautós járművezetési ismeretekkel vágtam neki a vállalkozásomnak.

Kezdődött azzal, hogy a saját járművezetési technikámat kezdtem az éppen általam használt járművemből kinyert adatok alapján optimalizálni. Aztán eljutottam oda, hogy ezt meg kell osztanom másokkal.

Rájöttem, hogy biztonságosabb és sokkal hatékonyabb lett a vezetési technikám és kifjezetten nagy megtakarítások érhetőek el egy kis odafigyeléssel a fuvarozásban és a szállítányozásban.

Ez mellet kialakult egy fontos cél, amit szívügyemnek tekintek….

Történetem

01. Célom

Megvalósítani, hogy a közúti közlekedés biztonságosabb legyen, mint a repülés. Biztonságos, hatékony, gyors közúti közlekedés fejlesztés, amely a hivatásos járművezetők, a fuvarozó és szállítmányozó vállalatok közlekedési, üzemeltetési és a járművezetők vezetéstechnikai tapasztalataira épül.

02. Miért

Hiszem, hogy a biztonság kiemelkedő szerepet tölt be a járművek hatékony és üzemeltetésében. Ez azért kiemelkedő jelentőségű, mert segítségemre van abban, hogy egy olyan  közlekedési kultúra valósuljon meg, ahol mindenki biztonságban van az utakon!

.03. Hogyan

A járművekből kinyerhető üzemeltetési adatokkal, a járművezetők célzott fejlesztésével és a vállalatok speciális igényeire szabva lehetőség van a szakembereknek is átnyújtani egy adatcsomagot, amely az így kialakított és bevezetett rendszert alkalmassá teszi arra, hogy a civil életben is biztonságosabb közlekedés valósuljon meg.

EGYÜTTMŰKÖDŐK

Kivel dolgozom együtt?

Mind műszaki, mind pedig tudományos megalapozottságra törekszem, ezért igyekszem azokkal partneri kapcsolat kialakítására, akik szerintem minden feltétellel rendelkeznek, hogy kontrollálható legyen a munkám.

Számokban

Mert mindenki erre kíváncsi…

A vállalatok, vállalkozások folyamatosan együttműködnek velem, ehhez társul az, hogy az általam fejlesztett módszer támogatást nyújt a vállalatok fejlődéséhez.

Vallom, hogy csak a mérhető eredmények hozhatnak valódi megoldásokat. A tanácsadások ritkán tartoznak ebbe a kategóriába. A szolgáltatásom kiegészül gyakorlati megoldásokkal.

A feltüntetett számok kiegészülnek azzal, hogy a fluktuáció 2% alá csökkent és folyamatosan csökken.

Talán ez a pár adat elárulja a módszer hatékonyságát és megalapozza, hogy Te is tegyéla vállalatod működésének hatékonyságáért!

Konzultáció havonta

Beiskolázott járművezetők száma

Megtakarított üzemeltetési költség HÓ/sofőr

%

Szerződő vállalat

Feldolgozott kilométerek száma/hó

Új jármű beszerzési megtakarítás/db

Konzultáns

Varga András

Varga András

Tulajdonos - vállalkozó

Tulajdonos és egyben az ötletgazda.

  • 30+ év járműtechnikai ismeret, vezetéstechnikai rutin.
  • 3,5 tonna allatt és 3,5-40 tonnás szerelvények gyakorlati ismerete.
  • Járműkereskedelmi tapasztalat, márkakereskedésekben szerzett gyakorlati ismeretek.
  • Üzemeletetési ismeretek, járművezetői trükkök és praktikák ismerete.
  • A vállalati adatfeldolgozásra épülő, eredményorientált járművezetői ösztönzőrendszer megalkotója.

Hatékonyság, eredmény, siker

Megoldások

Vezetői konzultáció

Szállító vállalatok szemléletváltó és eredmény többszöröző megbeszélése. Mi kell az alkalmazottak megtartásához? Hogyan csökkentsünk költségeket hatékonyan? A válasz a szemlélet váltásban van!

INGYENES KONZULTÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Flotta üzemeltető program

Online képzés olyan csapatoknak, akik a megfelelő időben és helyen avatkoznak be a káros folyamatokba.

INGYENES KONZULTÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

TOP DRIVING PROGRAM

Egyedi, folyamatos képzés, hogy az átlagos járművezetőből kiemelkedő, a vállalat számára rendkívüli eredményeket produkáló szakemberek végezzék a munkát.

INGYENES KONZULTÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Beszerzés támogató keretprogram

Vállalaton belüli képzési, kiképzési program, hogy olyan eszközök kerülhessenek be a vállalat folyamataiba, melyek önmaguktól képesek megnövelni az eredményeket.

INGYENES KONZULTÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Kapcsolat

Levelezési cím:

7472 Cserénfa, Ady Endre utca 12.
+36-70-622-99-33
office@varga-andras.hu