Úgy gondoltam, hogy érdemes átadnom azt az információt, amely a birtokomba került, mint vállalkozó. Nem vagyok sem szakértő, sem kiemelkedően jó író, esetleg szónok. Egyszerűen egy ötletre építve, sok-sok bukás és küzdelem után újra próbálom felépíteni az álmomat.

50 évesen sikerült összehoznom az első startup vállalkozásomat, mindössze 5 vállalkozás és sok komoly álláslehetőség elbukása után. Minden elbukott vállalkozásomban és állásomban elsődlegesen a pénz, a gyors gazdagodás játszotta a fő szerepet. Most, amikor eljutottam az első startup vállalkozásomhoz, érdekes módon a pénz szerepe teljesen másodlagossá vált. Mikor ez megtörtént, több pénz állt a vállalkozásom mellé, mint azt gondoltam vagy számítottam volna.

…honnan jöttem, ki vagyok?:

2014-ben álltam egy sorban. Egy sorban, ahol olyan élelmiszer adományokat adtak, amelyek előző napon nem vásároltak meg a helyi szupermarketben. Álltam és elgondolkoztam, hogyan kerülhettem ide. Van szakmám, több állásom is volt, amelyek mind előre vihettek volna, voltam vállalkozó, de minden esetben bedőltem a siker mámorító érzésének és elbuktam, vannak ötleteim és egyet sem tudok kivitelezni. Miért?

Bárkit is kezdtem hibáztatni minden esetben oda jutottam, hogy magamnak köszönhetem. Nagyon kevés köze van ehhez bárkinek is a világban.

2015-ben változtattam. Az örökös pénzhajszolás helyett egyetlen mondat volt a fejemben. Tovább kell mennem, máshogyan! Állást kerestem. Sírásóból egészen a hivatásos gépjárművezetőig jutottam alig 5 év alatt és most egy új, egy sokkal izgalmasabb dologba kezdtem startupper lettem.

Mi lesz ebből? Nem tudom. Talán ez a legőszintébb válasz.

Egyszerűen a pénz helyett most csak az zakatol a fejemben, hogy segítek másoknak életben maradni. Méghozzá a közlekedésben, mert az egész életemet a gépjárművezetés töltötte ki. Adni akarok és úgy látszik, hogy ez azzal jár, hogy folyamatosan kapok.

Barátságot, feladatokat, emberséget, kitartást, kedvet, örömöt és szeretetet! Mindezek mellett támogatást és fizetséget a munkámért. Pont annyit, amennyi elegendő ahhoz, hogy fejlődni kezdjen az életem! Sőt látható módon másoknak is munkát, megélhetést biztosíthatok.

Ha érdekel a történetem, akkor olvass blogomban. Vagy, ha kedved tartja küldj egy e-mailt!