Baleset megelőzési és közlekedéstámogató rendszer

Mi a fontos a közlekedésben?
Összetett és egymásra épülő folyamatok szüntelen figyelése a jármű vezetés és ezzel együtt a jármű üzemeltetés is. Lehet szó gazdaságos, környezetbarát, hatékony formájáról. A legfontosabb mindegyiknél a biztonság.

Megalkottuk azt a rendszert, amely megteremti az összhangot a közlekedők között és lehetőséget ad a fejlődésre!

Továbbregisztrálok

Optimalizáld a flottád még MA!

Kérj információt!

Secret Eyes – közlekedés-támogatás

Mi lesz más a jövőben?

Mi abban hiszünk, hogy egy más jellegű, a vállalkozások számára is előnyös, azonban mindenki számára könnyen elfogadható rendszernek kell dolgoznia a vállalatoknál és ennek a rendszernek a külső szereplőket is be kell vonnia a hatékonyság növelésébe!

Flottakövetést megvalósítani ma már nem nagy kihívás. Sőt, technikailag akár házilag is kivitelezhető minden vállalkozásnak. A beérkező adatok helyes értelmezése és az arra adott válasz már sokkal összetettebb feladat.

A Secret Eyes minden olyan funkcióval rendelkezik, amellyel egy klasszikus flottakövető rendszer. Adatot gyűjt és értékel, valamint visszacsatol mindent a vállalkozásnak.

Mégis jelentős eltérés van a hagyományos, kifejezetten a fuvarozásra szabott technológiák és a Secret Eyes funkcionalitása között.

A Secret Eyes nagy eltérése az átlagos rendszerektől, hogy közvetlenül a felhasználónak, a jármű vezetőjének végez információ szolgáltatást, méghozzá a környezetében fellelhető járművek, gyalogosok feltérképezésével együtt. Ez mellett a vállalkozás megfelelő személyeinek is teszi, egy kicsit más szempontok alapján.

Mik ezek a szempontok?

Minden adat, amely egy járműből kinyerhető a közlekedése során, a biztonságot kell, hogy szolgálja. Nem ér semmit egy flottakövetés, ha pusztán utólagos elemzéseket végzünk és nem avatkozunk be.

A biztonság jelenti egy vállalat számára, hogy a célba érnek a szállítmányai, hogy a munkaterületre eljutnak az alkalmazottai vagy éppen az értékesítők az ügyfeleikhez.

A Secret Eyes mindenkinek szabadságot ad, hogy összekapcsolja a közlekedés szereplőit és biztonságban tartja őket. A Secret Eyes éjjel nappal áll rendelkezésre és a forgalom mellett minden jármű mozgását és fedélzeti adatait elemzi, rögzíti. A Secret Eyes visszajelez. A tulajdonosnak, a felelősöknek és a jármű vezetőjének. Valós időben, valós adatok alapján.

A Secret Eyes nem megfigyel, hanem tanít és biztonságra neveli a környezetében lévőket. A gazdaságos használatát minden járműnek a saját egyedi kialakításának megfelelően és a járművezetők szokásainak, egyediségének megfelelően!

Korlátlan felhasználó

Jogosultságok, párosítva a korlátlanság fogalmával!

Komplett egységes felület

Minden közlekedőnek azonos felület, minden felhasználónak egységes információ!

Minden információ

Milyen lényeges információra van szüksége egy vállalatnak az autóiról?

HITVALLÁS

“Bárhová is indulsz a cél nem az, hogy odaérj! Csak az lehet a cél, hogy épségben hazaérj!”

Varga András, Secret Eyes 

Van kérdésed?

Kérdezz meg minket!

10 + 11 =

7472 Cserénfa, Ady Endre utca 12.
+36 70 622 99 33
office@varga-andras.hu