Szolgáltatások

A fuvarozói növekedéshez

Alacsony fuvardíjak, megbízhatatlan és folyamatosan változó gépjárművezetői állomány.

Béremelések évente nyomasztó terhei, egyre magasabb beszerzési árak, emelkedő üzemeltetési költségek.

Talán ezek a problémák jellemzik a legjobban a fuvarozási és szállítmányozási ágazatot.

Van megoldás? Létezik valami olyan módszer, amire eddig nem jött rá az ágazat?

Megoldás

Együtt gondolkodás!

A cégek fejlesztése legtöbbször a radikális költségcsökkentésekre épül és az egyes részfeladatok át-, és kiszervezésének, automatizálásának lehetőségére.

De mi van akkor, ha nincs erre mód? Ha már minden eddig használt módszer bevezetésre került? Amikor a vállalat bevételei a járműállomány hatékonyságán, a járművezetők tudásán és a velük együtt dolgozó diszpécsereken, üzemeltetési vezetőkön múlik? Mit kell tenni?

A járművezetők legtöbbször 20-30.000.- Ft többletfizetésért elhagyják a vállalatot. Ugyanez vonatkozik a működtetésben dolgozókra is.

Valljuk be, a külső cégoptimalizálással foglalkozó cégek jelentős része hónapokig tartó elemzésekkel és 1-5%-os növekedési lehetőségekkel kecsegtetnek minket.

A quantum ugrás és a vállalkozás evolúciós ugrása megvalósítható! A vezetőknek azonban felkészültnek kell lennie a lépéshez!

Időnként olyan módszereket kell alkalmazni, amelyek a jelenlegi berögzült cselekvési és ellenőrzési terveket merőben más szemszögből mutatják be és meg. Egyúttal teszik a régi megoldásokat elfogadhatatlanná a későbbiekben.

Az általam kínált információcsere és megbeszélés személyreszabott, a vállalatok speciális feladataiból és azok figyelembevételével kínál azonnal megoldásokat.

Nem elemezgetünk hónapokig, hanem azonnali gyakorlati megoldásokat, sőt egy megoldás rendszert javaslok, 30-40%-os drasztikus növekedést elérve, amely a NYERESÉGBEN mutatkozik.

Top Driving Program

  • Kölségcsökkentés
  • Elköteleződés
  • Fejlődés
  • Kevesebb szervíz
  • Számonkérhetőség

Üzemeltető keretprogram

Hogyan lehet olyan diszpécser, flottafelelős szemléletet kialakítani, hogy folyamatos fejlődés legyen érezhető a vállalatnál?
w

Vezetői konzultáció

Kiemelkedő eredményhez kiemelkedő tudással rendelkező vezetőkre és menedzserekre van szükség. Ez a konzultáció a tisztánlátást segíti és olyan ADATOKRA épül, melyek már most is ott vannak a vállalatoknál!

Beszerzési keretprogram

Azt ígérik a gyártók, hogy 10%-al kevesebb a fogyasztása az új autónak, a gumik 7%-ot takarítanak meg, az áramvonalas kialakítás újabb 8%-ot hoz, stb…. Igaz mindez?

Kiemelkedő fejlődés

Három világosan mérhető szolgáltatás egyben

Üzemeltető keretprogram

A flottakövető rendszerek adataival azonnal kontrollálható fejlődés. Mérhető, számszerű visszajelzés a menedzsment felé. A képzés hatékonysága az első hónapban is mérhető eredményeket produkál a szervizköltségekben is.

TOP DRIVING PROGRAM

Járműadatokban és a flottakövető adatokban is lényeges pozitív változás már az első hónapban. A járművezetők szakértelme, gyakorlati tudása kiaknázhatóvá válik, elkötelezhetőek a vállalat mellett. Egyéni hibákat korrigál, a vállalat egyedi feladatainak megfelelően.

Beszerzési keretprogram

Nagyságrendekkel lecsökkenti a beszerzési árakat. Egydülálló piaci dominanciával vértezi fel a vállalatot, megszünteti a kereskedők által a vállalatra ruházott felesleges kivitelű és felszereltségű járműveket.

Mi kell a változáshoz?

Türelmetlen vállalatoknak

Vannak helyzetek, amikor igazán fontos, hogy a változást azonnal elindítsa a vállalat és érezhetően javítson az eredményességen.

Erre találtuk ki azt a megoldást, hogy kizárólag a járművezetők képzésével kezdje a hatékonyság növelését egy-egy vállalat.

Amíg megállapítjuk az egyes járművezetők erősségeit és hiányosságait és beüzemelünk egy hatékony rendszert, megkezdjük a fejlesztésüket és az elkötelezésüket a vállalat érdekei mellett.

Mire elég ez?

Havonta a megszokotttól eltérően, pár százezer forint plusz termelésére járművezetőnkként és teherautónkként.

Egyszerűen vedd fel velünk a kapcsolatot és a rendszert napokon belül bevezethetjük!

Kapcsolat

Levelezési cím

7472 Cserénfa, Ady Endre utca 12.
+36-70-622-99-33

office@varga-andras.hu